Turkey and Meatball-sub aka "From Naples to new York!"

Skippa Subway! Här har du mackan som tar dig till Neapel och New York utan att du behöver lämna hemmet! Varning för matkoma!

Ingredienser

Köttbullar
Cheddar-ost
Kalkonbröst av något slag
2 msk stark senap
1 dl majonnäs
Bröd
Riven parmesan
1 tomat

För den som vill gå hela vägen så gör köttbullarna av "A Dayum Double Cheeseburger!"-receptet.
Brödet gjorde jag av Hamburgerbröd/Korvbröd-receptet.
Enda skillnaden var att jag hade olivolja och parmesan i degen och gjorde långa bröd som man sedan delar på mitten som en sub!
Gör brödet och köttbullarna. Gå sedan vidare med detta recept!

1. Sätt ugnen på grillvärme, 200 grader.

2. Blanda majonnäsen med senapen.

3. Halvera bröden och ta ovandelarna med hårda sidan uppåt. Riv parmesan på ovansidorna. Ta underdelarna med mjuka sidan uppåt och häll på lite olivolja.

4. Rosta i ugnen tills dom känns lite lite frasiga!

5. Smält cheddarost över köttbullarna i mikron.

6. Bred på senapsmajonnäsen på brödet, lägg på kalkon, köttbullar och tomat! Tryck ihop till en macka and voila!

Den här mackan var nästan för god! Det bästa med denna är att ingen kan gnälla på en. Oavsett om du äter den som frulle, mellanmål, middag eller kvällsmat!

Just do it!

/V.K

Skriv en kommentar









Sebastian Åsen

En mångsysslare som dock på denna bloggen uttrycker sitt matintresse!Min andra blogg: http://formerjappmannen.blogg.se/Andra medverkande:Fotografrådgivning och kamerautrustning: Jennifer Glantz, http://www.jenniferglantz.se/Mat och konditorrådgivning: Carina ÅsenNatalie Åsen

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus