Tomatsås

Ingredienser
500 g krossade tomater
6 cocktailtomater
3 msk olivolja
4-5 basilikablad
1/2 gul lök
2 vitlöksklyftor
500 g krossade tomater
6 cocktailtomater
3 msk olivolja
4-5 basilikablad
1/2 gul lök
2 vitlöksklyftor
1. Hacka vitlöken och gullöken fint och börja fräs den i en gryta med olivoljan.
2. Häll i dom krossade tomaterna och cocktailtomaterna. Försök att krossa cocktailtomaterna med en trägaffel.
3. Hacka basilikabladen fint och lägg i grytan.
4. Salta och peppra tills du är nöjd med smaken! Om du vill sila av för en lenare sås så gör det nu. Det smakar lika bra även om man inte silar!
2. Häll i dom krossade tomaterna och cocktailtomaterna. Försök att krossa cocktailtomaterna med en trägaffel.
3. Hacka basilikabladen fint och lägg i grytan.
4. Salta och peppra tills du är nöjd med smaken! Om du vill sila av för en lenare sås så gör det nu. Det smakar lika bra även om man inte silar!
Jag vet att man kan äta hela satsen med en sked men gör inte det! Lägg det på pizzan eller i pastan eller vad du nu ska ha den till!
/V.K