Sviniga Burgare

Ingredienser, Hamburgare (6-8 hamburgare)
800g Fläskfärs
2 ägg
1 gul lök
1 msk Dijonsenap/2 msk vanlig senap
2 msk BBQ-sås
Salt, peppar
Hamburgerbröd/Korvbröd
Ingredienser, Skinkröra/dressing
200g av någon form av påläggsskinka, t ex kokt skinka
2,5 dl majonnäs
1 msk sötstark senap
2 msk bostongurka
Salt och peppar
1. Lägg färsen i en bunke.
2. Hacka eller strimla löken och tillsätt i färsen.
3. Tillsätt ägg, senap, BBQ-sås, salt och peppar (ca 1-2 tsk av salt och peppar).
4. Blanda allt med händerna eller en trägaffel.
5. Gör biffar av smeten.

6. Stek biffarna på medelvärme i en rejäl klick smör i en stekpanna/grilla dom.
7. Gör en burgare med dina favoritgrönsaker och med skinkröran.

/V.K