A Dayum Double Cheeseburger!

När jag bestämde mig för att göra denna rätten så skulle jag ge mig f*n på att det skulle bli den bästa burgare jag någonsin ätit! För min egen del vågar jag säga att jag hade rätt!. Om du inte orkar göra bröden och dressingen from scratch så kan du iaf göra biffsmeten som jag gjorde. Men jag rekommenderar starkt att göra dessa hamburgerbröd. Det här är en fenomenal Double Cheesburger med bacon!
Ingredienser, hamburgare (ca 8 st)
800g nötfärs
1 gul lök
2 msk ketchup
2 msk BBQ-sås
2 msk worchestershiresås
2 tsk salt
2 tsk peppar
1 paket hamburgerost (cheddar)
1 paket bacon
Ingredienser, dressing
3 dl majonnäs
1 tsk salt
1 tsk socker
1 tsk worchestershiresås
1 msk hackad persilja
1 msk hackad gräslök
Om du inte vill ha köpebröd har jag ett recept på fantastiska Hamburgerbröd/Korvbröd
1. Finhacka eller mixa löken.
2. Lägg löken plus alla andra ingredienser till biffarna i en stor skål och rör runt.
3. Ta majonnäsen, lägg i en skål och börja med dressingen. Alla ingredienser i samma skål och blanda!
4. Gör relativt platta biffar om du vill ha en double!
5. Stek dom på ganska hög värme. Precis innan dom är färdiga lägger du på cheddarosten!
6. När osten har smält är det bara att bygga din favorithamburgare!
Jag rekommenderar starkt att äta den här med lite krispig bacon emellan och såklart smörgåsgurka!

Given dricka!
Jag ville få en fantastisk amerikansk cheeseburgare och jag fick som jag ville.

Nom nom nom!
Peace out!
/V.K