Frozen Cheesecake med blåbär

75 g socker
2 st ägg
150 g grädde
200 g vit choklad
0.5 st gelatinblad
200 g pepparkakor, krossade
60 g smör, smält
1. Blanda osten med sockret.
2. Vänd sedan ned äggen med varsam hand.
3. Blötlägg gelatinbladet i några minuter.
4. Krama lätt ur det och smält det i en tom kastrull. Det går fort så var varsam.
5. Vänd direkt ner gelatinet i ostblandningen med en slickepott och blanda runt.
6. Smält den vita chokladen så att den är varm och go’.
7. Vispa ner den varma vita chokladen för hand så att smeten blir slät och fin.
8. Vispa grädden och vänd sedan ner den i smeten.
9. Ta fram sex fina portionsformar eller stansringar.
10. Rör ihop de krossade pepparkakorna med det smälta smöret och pressa ihop dem lätt till en botten.
11. Fyll därefter formarna med den goda smeten.
12. Ställ formen i frysen ca 3-4 timmar.
